Comanda de mancare mai simplu! Intra in sectiunea MENU, alege preparatele preferate, noi ne apucam imediat de comanda ta iar tu o ridici in drum spre casa!

Légère

Rezervare
Comandă mâncarea acum

Comandați mâncare la pachet | SECTOR 2

Doriți să încercați mâncăruri mediteraneene la restaurantul nostru? Pentru o mai mare varietate, avem în meniul nostru și specialități din gastronomia americană și românească. Bucurați-vă de o seară minunată în compania celor dragi pe terasa noastră. În zilele răcoroase, terasa noastră este încălzită, așadar nu veți simți frigul și vă veți putea relaxa într-o atmosferă plăcută. Dacă doriți să vă refugiați de caniculă, în încăperile noastre climatizate vă puteți bucura de un ambient răcoros și o bine-meritată pauză de la vremea toridă de afară.

Restaurant mediteranean cu ambient intim

Alegeți din varietatea noastră de mâncăruri mediteraneene și veți avea o experiență culinară unică. La restaurantul nostru servim numai cele mai bune mâncăruri locale, mâncăruri regionale și baton cu salate. Pentru o tratație specială, încercați pastele noastre delicioase sau felurile noastre deosebit de delicioase de mâncare cu grătar și băuturile noastre alcoolice sau berea noastră savuroasă. Oricând doriți un desert sau aveți poftă de ceva dulce, vă răsfățăm cu tartele noastre pregătite cu atenție la detalii și prăjiturile noastre delicioase. Vă așteptăm mereu cu un prânz delicios. Rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, folosind Wi-Fi-ul nostru gratuit, în timp ce vă relaxați. Fumătorilor le punem la dispoziție un spațiu confortabil separat.

Locuri de parcare disponibile

Aproape de restaurant există locuri de parcare gratuite pentru clienții noștri. Puteți aduce cu dvs. și patrupedul preferat – Aici animalele de companie sunt acceptate! Doriți să fiți siguri că găsiți o masă liberă? Faceți o rezervare chiar azi. Puteți utiliza și serviciul nostru special de rezervare online. Pentru a face o rezervare ne puteți contacta telefonic la numărul +40730534373. Acceptăm în restaurantul nostru plăți cu plată fără contact, carduri mastercard, carduri visa și carduri de debit. Dacă vreți, puteți comanda mâncarea la pachet. Avem deschis zilnic între orele 08.00 și 03.00.

Locație

Afișează harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

PIATA ROSETTI NR. 5, Piata Rosetti, 020921 SECTOR 2, România

Online comandă mâncare

Comandă mâncarea preferată aici

Comandă mâncarea acum

Trimite rezervare

+40730534373

Programul nostru program de funcționare

Luni
08:00 – 03:00
Marți
08:00 – 03:00
Miercuri
08:00 – 03:00
Joi
08:00 – 03:00
Vineri
08:00 – 03:00
Sâmbătă
08:00 – 03:00
Duminică
08:00 – 03:00

Metode de plată

Despre noi

DULCELE BAR

De ce sa ne vizitati...

"Mergeam acolo cand eram fericiti, sa sarbatorim, si cand eram tristi, sa rabufnim. Ne duceam acolo dupa nunti si inmormantari, sa luam ceva ca sa ne calmam si mereu pentru o doza de curaj inainte. Ne duceam acolo cand nu stiam ce ne trebuie, in speranta ca cineva ne va spune. Ne duceam acolo in cautare de iubire, sau de sex, sau de probleme, sau dupa cineva care disparuse, pentru ca mai devreme sau mai tarziu toata lumea ajungea acolo. Dar cel mai adesea ne duceam acolo cand trebuia sa fim gasiti."

                                John Joseph Moehringer

Măsuri de siguranță

Măsuri de siguranță

Covid19

  • Avem in permanență dezinfectanți
  • Am pus la dispoziția angajaților accesorii pentru prevenirea îmbolnavirii
  • Ne asigurăm continuu că toti angajații care sunt prezenți la muncă sunt într-o stare bună de sănătate 
  • Păstrăm distanța între mese de minim 2m
  • Locurile la interior sunt reduse la jumătate

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne un mesaj

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail. Introdu o adresă e-mail corectă
Introdu numărul de telefon. Introdu un număr de telefon corect
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue