Comanda de mancare mai simplu! Intra in sectiunea MENU, alege preparatele preferate, noi ne apucam imediat de comanda ta iar tu o ridici in drum spre casa!

Légère

Rezervare Comandă mâncarea acum

Comandați mâncare la pachet | SECTOR 2

Căutați un restaurant cu mâncăruri mediteraneene, dar nu știți ce să alegeți? Avem, de asemenea, specialități din bucătăria românească și americană. Bucurați-vă de o seară splendidă în compania celor dragi pe terasa noastră. În zilele răcoroase, terasa noastră este încălzită, așadar nu veți simți frigul și vă veți putea relaxa într-o atmosferă plăcută. Avem, de asemenea, spații cu aer condiționat, ca să vă simțiți confortabil, indiferent de vreme.

Căutați un restaurant cu WiFi?

Bucătăria noastră mediteraneană vă răsfață cu mâncăruri autentice tradiționale. Mâncărurile noastre specifice locale și mâncărurile noastre regionale vă vor încânta cu siguranță. Pentru o tratație specială, încercați cartofii noștri prăjiți sau pastele noastre savuroase și băuturile noastre alcoolice sau berea noastră savuroasă. Oricând doriți un desert sau aveți poftă de ceva dulce, vă răsfățăm cu prăjiturile noastre delicioase și tartele noastre pregătite cu atenție la detalii. Ne bucurăm să vă servim o cină minunată într-un ambient relaxant. În atenția celor care au un blog culinar: comandați-vă un meniu grozav, fotografiați-l și faceți o postare online folosind Wi-Fi-ul nostru gratuit! Cei care doresc să se relaxeze fumând o țigară, se pot retrage în zona confortabilă destinată fumătorilor.

Folosiți locurile noastre de parcare

Aproape de restaurant se găsesc locuri de parcare gratuite pentru clienții noștri. Nu este nevoie să vă lăsați acasă prietenul patruped. Aici animalele de companie sunt binevenite! Vă recomandăm să faceți o rezervare. Ne bucurăm să pregătim o masă pentru dvs. Pentru confortul dvs., apelați la serviciul practic de rezervare online. Pentru a face o rezervare ne puteți contacta telefonic la numărul +40730534373. După consumație, puteți achita cu carduri de debit, carduri visa, plată fără contact și carduri mastercard. Nu aveți mult timp la dispoziție? Nu este nicio problemă, comandați mâncarea la pachet și savurați-o confortabil la dvs. acasă. Avem deschis zilnic între orele 08.00 și 03.00.

Locație

Afișează harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

PIATA ROSETTI NR. 5, Piata Rosetti, 020921 SECTOR 2, România

Online comandă mâncare

Comandă mâncarea preferată aici

Comandă mâncarea acum

Trimite rezervare

+40730534373

Programul nostru program de funcționare

Luni
08:00 – 03:00
Marți
08:00 – 03:00
Miercuri
08:00 – 03:00
Joi
08:00 – 03:00
Vineri
08:00 – 03:00
Sâmbătă
08:00 – 03:00
Duminică
08:00 – 03:00

Metode de plată

Despre noi

DULCELE BAR

De ce sa ne vizitati...

"Mergeam acolo cand eram fericiti, sa sarbatorim, si cand eram tristi, sa rabufnim. Ne duceam acolo dupa nunti si inmormantari, sa luam ceva ca sa ne calmam si mereu pentru o doza de curaj inainte. Ne duceam acolo cand nu stiam ce ne trebuie, in speranta ca cineva ne va spune. Ne duceam acolo in cautare de iubire, sau de sex, sau de probleme, sau dupa cineva care disparuse, pentru ca mai devreme sau mai tarziu toata lumea ajungea acolo. Dar cel mai adesea ne duceam acolo cand trebuia sa fim gasiti."

                                John Joseph Moehringer

Măsuri de siguranță

Măsuri de siguranță

Covid19

  • Avem in permanență dezinfectanți
  • Am pus la dispoziția angajaților accesorii pentru prevenirea îmbolnavirii
  • Ne asigurăm continuu că toti angajații care sunt prezenți la muncă sunt într-o stare bună de sănătate 
  • Păstrăm distanța între mese de minim 2m
  • Locurile la interior sunt reduse la jumătate

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne un mesaj

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail. Introdu o adresă e-mail corectă
Introdu numărul de telefon. Introdu un număr de telefon corect
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue