12:00 am

DJ MARIKA & DJ MoonSound

Legere Electronic Sounds

Joi, 18 octombrie, LES – Legere Electronic Sounds prezinta: DJ MARIKA & DJ MoonSound

Intrarea libera!

DJ MARIKA

Florin Marica (Marika) este unul dintre putinii DJ-i, producatori si promoteri care s-au implicat profund in fenomenul muzical undergound din Romania, inca de la inceputul anilor ’90. In acea perioada, Marika alaturi de Cristian Paduraru, puneau bazele trupei Fire In Water cu care urmau sa castige doua premii importante la Assos New Talent Festival si la emisiunea Klub Bizzr de pe Atomic TV.

Fun Radio, 2M+(Activ FM), Pro Fm Dance, Vibe FM sunt doar cateva din radiourile unde Marika a promovat selectii de muzica electronica, efectuate de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania precum si pe mixurile si performance-urile live, in studio, ale acestora. Aici au fost invitati DJ-ii, producatorii, promoterii si, in general, toti cei care gravitau in jurul universului muzicii electronice din Romania.

Intre 1998 si 2004 Marika a fost redactor si producator la emisiunile Metropolis si Rockada de pe primul canal de muzica din Romania – Atomic TV. In 2005, Marika ajungea pana in finala cunoscutului concurs de DJ autohotoni, Heineken. Atat inainte de turneul-concurs, dar mai ales dupa incheierea sa, Marika a devenit o prezenta frecventa in spatele pupitrelor din toata tara.

Sfarsitul anului 2011 a insemnat pentru Marika si lansarea oficiala in FM a piesei „These Are The Times” – colaborare cu Dragos Badoi (ex-Directia 5). Track-ul este primul dintr-o serie de colaborari cu acelasi vocalist, urmeaza sa fie release-uit in acest an si se afla, in luna Martie, la 3 luni de la lansare, in heavy-rotation pe Radio Guerilla si Vibe FM in timp ce pe Dance FM s-a aflat pe primul loc in Top 20, pentru 3 saptamani consecutiv.

DJ MoonSound

Bogdan aka MoonSound a fost fascinat dintotdeauna de sunetul alternativ. Cand era mic facuse o adevarata pasiune din colectia proprie de casete, CD-uri si ulterior vinyluri, colectie pe care inca o imbogateste si care se bucura de adevarate “comori” cu sonoritate rara.

Muzica electronica a fost urmatorul pas in viata, l-a marcat si a devenit principala metoda de expunere a ceea ce inseamna MoonSound astazi, ca artist!

In 2006, a avut primul contact cu lumea de noaptea in club AVI-COLA (Tg. Mures, Romania) dupa care au urmat numeroase aparitii in tara cat si peste hotare (Spania, Bulgaria si Grecia). In postura de DJ, MoonSound a fost invitat alaturi de nume mari ale industriei muzicale, conturandu-si un portofoliu usor de invidiat. De amintit: SASH!, Andy Moor, ATB, AudioJack, Federico Locchi, M.A.N.D.Y. si lista ar continua cu cativa reprezentati de marca ai scenei din Romania: Marika, Pagal, Adrian Eftimie, Optick, Vika Jigulina etc.

In perioada 2005-2006 a fost rezident in Tha Spot, The Gossip (2006-2008), in vara lui 2007 a primit invitatia de rezidentiat din partea celebrului club Deja Vu (Atena), iar in 2010 a onorat cu stima si respect invitatia de a se alatura echipei SELECTRO care i-a oferit un rezidentiat in deja celebrul Club Expirat/The Other Side. De asemenea alaturi de brandul SELECTRO a participat in 2011 la doua mari evenimente: “Sunwaves 10″ si “I Love Fest”!

Din ianuarie 2011 este realizatorul unei emisiuni saptamanale pe 89,5 FM in calitate de DJ DanceFM, pas ce l-a transformat pe MoonSound radical si care a trezit in el o lata pasiune- radioul! Muzica lui MoonSound este Tech-House cu influente Deep & Classic-beats, un stil inconfundabil pe aceasta piata muzicala. Talentul sau de DJ cat si de producator a facut posibil in anul 2011 sa se imprieteneasca cu agentia de booking LINE UP (Music Expert) care il reprezinta.

Tags: